Begeleiding

Ieder mens heeft van de geboorte de juiste bagage bij zich, maar hoe nu het goede te gebruiken als je het nodig hebt?

Mijn aanpak is afgestemd op de cliŽnt. Dit betekent dat de actuele problemen eerst aandacht krijgen en dat het gewenste gedrag als leidraad geldt.

Vaak worden mensen in het heden, al dan niet bewust, gehinderd door emoties uit het verleden. Door dit samen te bekijken en er verschillende waarden aan toe te kennen, kan het een andere plaats krijgen en daardoor geen ongewenst gedrag in het heden veroorzaken.

Belangrijk is om zonder oordeel in het leven te staan, zowel eigen handelen, als die van een ander op een zuivere schaal te wegen. Juist bij problemen als dyslexie, ADHD, autisme en hoogsensitiviteit, is er ook nog sprake van problemen met structuur aanbrengen, daar door desoriŽntatie snel een chaotische omgeving ontstaat. Hier maak ik met diverse technieken het voor de cliŽnt mogelijk zijn eigen structuur, die bij hem/haar past aan te brengen.
Deze technieken staan hiernaast beschreven.

Ik bekijk de mens in zijn totaliteit. Dat heet een holistische aanpak. Mijn begeleiding is gebaseerd op het Boeddhisme. Dit betekent onder andere dat ik zonder oordeel, zonder vooroordeel en zonder veroordeling uitga van het goede in ieder mens.

Na een eerst oriŽnterend gesprek (dat gratis is), zeg ik hoeveel afspraken we ongeveer nodig zullen hebben. Na vijf sessies vindt er een evaluatie plaats.

Er bestaat ook een mogelijkheid tot coaching via SKYPE ( telefoon) of mail. Makkelijk voor hen die ver weg wonen.
Indien gewenst (en mogelijk) kan ik ook op locatie of bij bedrijf begeleiden.
Nu ook mogelijk om in bepaalde gevallen via what's app begeleid te worden.
Voor meer info neem contact op per mail of telefoon


Liesbeth Lintner, ecclintner@gmail.com
Elzenpas 18 6666 HE Heteren
Voor het maken van afspraken kunt u bellen: 06-27356610